В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek

0 коментарів 15498 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У минулу суботу при Болградській міській раді було створено новий консультативно-дорадчий орган – Молодіжна рада, яка відтепер стане свого роду містком між молоддю та владою у вирішенні тих чи інших проблем, розробки та реалізації молодіжної політики та ін. Як відбувалися вибори, хто очолив Молодіжну раду та увійшов до її складу, бачила «Бессарабія INFORM».


«Молодіжна рада – це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Ми завжди тісно співпрацюємо з молодими людьми та нам цікава ваша думка щодо розвитку нашої громади. Ми чітко усвідомлюємо, що нинішня молодь кардинально відрізняється від тої, яка була десять чи двадцять років тому. Ви рухаєтесь зовсім іншим вектором розвитку, тому що змінюється наша країна та суспільство, відповідно й змінюються думки наших молодих людей. Це дуже чудово, адже ми відходимо від критеріїв та дій, які існували колись. Ви патріотичні, цілеспрямовані, активні та успішні! Тож бажаю кожному з вас реалізувати свій творчий потенціал, досягти поставлених цілей», – зазначила секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, звернувшись до кандидатів Молодіжної ради.

Після чого присутні перейшли до обрання членів нового органу при Болградській міської ради, до якого увійшли 16 активних молодих представників молоді громади.

А далі присутнім довелося спуститися в укриття, де й відбулась запланована зустріч з Євгеном Пельтек – уродженцем Болградського району, випускником Болградської школи №3,  музикантом, учасником 13-го сезону польського шоу «Голос», який зумів підкорити своїм співом усіх суддів.

В ході зустрічі з молоддю Mr. Peltek (сценічний  псевдонім музиканта) був дуже відвертим та зовсім незірковим. Він розповів про свої відношення з музикою, що зародилися завдяки його брату Едуарду Пельтек, який нещодавно загинув, захищаючи Україну.

Євген навіть заспівав одну з пісень, яку колись співав загиблий.

«Вибачте, я хвилююся, бо мені боляче», – зізнався Євген. А коли зазвучали перші акорди, присутні встали на знак пошани до загиблого земляка.

Крім цієї пісні, гітарист також співав відомі хіти українських виконавців та фронтмена групи «Nirvana» Курта Кобейна, на якого дуже схожій зовні.

З розповідей Євгена стало відомо, що з гітарою він об’їздив всю Україну та понад десятка європейських держав. Після польського «Голосу» брав участь у масштабному концерті відомих польських та українських зірок, гроші з якого були направлені на допомогу ЗСУ.

«Як тільки закінчиться війна, я обов’язково виступлю на площі рідного Болграду. Хоча готовий й зараз поділитися своєю творчістю в форматі квартирника», – додав Mr. Peltek, в мріях якого наразі – записати свій музичний альбом.

Натхненні такою душевною зустріччю з талановитим земляком, члени Молодіжної ради повернулися до роботи та провели своє перше засідання, на якому шляхом відкритого голосування обрали керівництво цього органу.

Очолила Молодіжну раду культорганізатор Центру культури та дозвілля Болградської міської ради, переселенка з Миколаєва 29-річна Анастасія Безсонова. ЇЇ заступником одностайно було обрано 24-річного директора ЦФЗН “Спорт для всіх” Болградської міської ради Олега Мадревського, секретарем – 24-річну юристку Болградського бюро правничої допомоги Емму Кишлали та прессекретарем 28-річну журналістку Софію Чебан.

«Я вітаю усіх вас зі створенням Молодіжної ради при Болградській міської ради та хочу нагадати вам про широкий функціонал, яким ви, як керівництво та члени наділяєтесь. Зокрема, ви отримали можливість розробляти для місцевої ради рекомендації щодо розв’язання питань у молодіжній сфері, здійснювати громадський контроль за тим, як влада враховує пропозиції та зауваження молодіжної ради; сприяти залученню цільового фінансування на виконання молодіжних програм; розробляти проєкти та організовують заходи тощо. То ж будьте активними, сміливими та ініціативними. Адже від вас багато чого залежить», – наголосила наприкінці заходу Жанна Сусліна, голова ініціативної групи щодо формування Молодіжної ради та начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради.

В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek В Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x