У Болградській громаді перевірили публічні закупівлі

0 коментарів 19251 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 1 квітня, голова Болградської районної державної адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником голови Болградської РВА Валерієм Єребаканом, начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим та завідувачем юридичного сектору апарату Болградської РВА Сергієм Станковим провели робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську райдержадміністрацію.


Спеціалістами Болградської районної військової адміністрації проведено аналіз публічних закупівель, які оголошені територіальними громадами за період з 14 по 28 березня 2024 року. Всього було відпрацьовано 9 закупівель на суму 1638,2 тис. грн.

Під час наради присутні розглянули проведені публічні закупівлі в Болградській, Городненській, Арцизькій та Бородінській громадах. Предметом закупок стали послуги з будівельних робіт та інших спеціалізованих будівельних робіт, закупівля продуктів харчування, дизельного пального, бензину, столярних виробів та мотоблоків.

За результатами розгляду прийнято рішення провести робочу нараду з представниками фінансових підрозділів зазначених громад щодо надання роз’яснень з проведення вказаних закупівель.

Також були проаналізовані укладені прямі договори громадами району. За результатами аналізу головам громад були направлені відповідні рекомендації.
По завершенні голова Болградської РВА надав ряд відповідних доручень заступнику та керівникам структурних підрозділів Болградської РВА.

У Болградській громаді перевірили публічні закупівлі
У Болградській громаді перевірили публічні закупівлі
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x