Спортсменки Ізмаїла та Білгорода-Дністровського посіли призові місця на чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств у Сербії

0 коментарів 11610 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 29 березня по 4 квітня у місті Белград, Сербія, проходить чемпіонат Європи зі змішаних єдиноборств (MMA) серед аматорів, який зібрав понад 800 спортсменів із 13 країн континенту. Україна вже вразила своїми досягненнями, посівши перше місце в командному заліку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Білгород-Дністровську міську раду.


Однією з найяскравіших учасниць збірної України була Діана Пойда, також відома як “Амазонка”, що представляє місто Ізмаїл. У категорії до 70,3 кг та віковій групі 16-17 років вона проявила вражаючі навички, провівши три поєдинки. Хоча вона поступилась у фіналі спортсменці з Фінляндії через травму руки, але все одно здобула срібло на Чемпіонаті Європи 2024 року.

Возможно, это изображение 5 человек, батут и текст

Для Діани це був не перший виступ на міжнародних змаганнях. Вже на Чемпіонаті світу в Абу-Дабі 2022 року вона також виборола срібну нагороду. Збірна команда України також підтвердила свій вищий рівень, завоювавши перше місце в загальному заліку.

Возможно, это изображение 1 человек и текст

Підготовка українських спортсменів до таких великих змагань відбувається на високому рівні. Діана Пойда тренується на базі спортивного залу СКБ “Дунаєць”, який забезпечує їй необхідні умови для досягнення успіху.

Возможно, это изображение 2 человека и текст

Крім того, Любов Карауш з Білгорода-Дністровського стала ще однією гордістю України, виборовши перше місце у своїй віковій категорії 16-17 років. Вона показала чудові навички, які відзначив її тренер Костянтин Хмілевський.

Возможно, это изображение 6 человек и текст

У цьому році на українських спортсменів чекає ще багато викликів та змагань. Вони вже готуються до Чемпіонату України з Панкратіону у Білій Церкві, Чемпіонату Європи з грепплінгу у Баку та Чемпіонату Європи з панкратіону в Німеччині. На жовтень заплановано Чемпіонат світу з грепплінгу у місті Астана, Казахстан.

За всіма підсумками, збірна України показала достатні результати на міжнародних змаганнях, здобувши 17 золотих, 16 срібних та 22 бронзові медалі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x