Новий етап у розвитку спорту: на Одещині засновано “Федерацію Грепплінгу Бессарабії”

0 коментарів 14634 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 29 лютого, відбулася історична подія в спортивному житті Південного регіону Одеської області – була офіційно зареєстрована “Федерація Грепплінгу Бессарабії”. Ця організація ставить перед собою важливу мету – просування та розвиток грепплінгу, а також підтримку спортсменів збірної Бессарабії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


На чолі цієї федерації стоїть визнаний майстер спорту України з панкратіону та грепплінгу, чемпіон світу серед майстрів з грепплінгу, Максим Журавльов, який також є старшим тренером клубу “MMA IZMAIL”. За ним стоїть команда професіоналів, серед яких майстер спорту з ММА та чемпіонка Європи, Олександра Карасьова, яка є тренером молодшої групи цього ж клубу. Третім засновником виступив меценат міста Ізмаїл, Іван Олександрович Костіков.

Вже зараз у федерації є свій унікальний логотип та прапор, на якому відображені логотипи кількох клубів з Південного регіону, які стали партнерами організації.

“Хочеться відзначити що грепплінг вже досить відомий у Південному регіоні, цей вид спорту розвивають близько 10 спортивних клубів Бессарабії. В Ізмаїлі протягом декількох років відбуваються чемпіонати Бессарабії, яки збирають дуже багато як спортсменів, так і глядачів, тому що цей вид спорту дуже видовищний. Також в Ізмаїлі та районі вже є чемпіони та призери світу з цього виду спорту!” – зазначив Максим Журавльов.
До відома, грепплінг – це дуже популярний вид спорту, що включає в себе всі види боротьби (вільна, дзю-до, самбо, джиу-джитсу і т.п.) Основною відмінністю грепплінгу від інших видів спорту є величезний арсенал прийомів боротьби у стійці та партері, присутність больових та задушливих прийомів. Удари відсутні. Перемога досягається або за очками (бали), або здаванням суперника бавовною долоні (у зв’язку з больовим або задушливим прийомом). У грепплінгу дві версії боротьби: ноу- гі (боротьба в рашгардах), гі (боротьба в кімоно).
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x