У Білгород-Дністровському районі викрили “чорний” бізнес: чоловіка звинувачують у незаконній торгівлі металобрухтом

0 коментарів 13149 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські повідомили про підозру жителю Білгород-Дністровського району в оборудках з металобрухтом. Правопорушнику загрожує від штрафу до обмеження волі за незаконні операції з ломом чорного металу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію. 


За попередніми даними, житель Татарбунар не мав передбаченої законом державної реєстрації й дозволу для діяльності з металобрухтом. Виявлено, що він їздив на фургоні по місту та скуповував у громадян брухт.

В результаті незаконного придбання у місцевої жінки лому чорних металів вагою майже 250 кг за менш ніж дві гривні за кілограм правоохоронці затримали правопорушника. Планувалося, що чоловік збуде цей метал за більш вигідною ціною.

У рамках розслідування правоохоронці вилучили у громадянина автівку з металобрухтом, яку на час досудового розслідування помістили на арештмайданчик.

Едуард Коломієць, т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції, прокоментував:

“Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за частиною 1 статті 213 Кримінального кодексу України. Йдеться про здійснення прийому брухту чорних металів фізичною особою, відомості про яку не включено до переліку суб’єктів господарювання, що здійснюють операції з металобрухтом, та організацію незаконного пункту прийому, схову та збуту металобрухту. Відповідно до санкції статті, правопорушнику загрожує штраф від 25,5 до 34 тис. грн або виправні роботи на строк до двох років, або пробаційний нагляд на строк до двох років, або обмеження волі на той самий строк”.

поліцейські повідомили про підозру жителю білгород-дністровського району в оборудках з металобрухтом

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x