На Білгород-Дністровщині врятували чоловіка, який ледь не згорів у занедбаному будинку

2 коментаря 9207 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора у селі Красна Коса Білгород-Дністровського району сталася пожежа у приватному будинку, де мешкав чоловік. На щастя, завдяки вчасному реагуванню сусідів на подію та прибуттю рятувальників, трагедії вдалося уникнути. Про це “Бессарабії INFORM” розповіли у Білгород-Дністровському РУ ДСНС.


Повідомлення про загоряння даху приватного будинку по вулиці Садова надійшло на пункт зв’язку пожежної частини о 22.58.

Першими на місце події прибули працівники місцевої пожежної команди з села Старокозачого. За пів години до них приєдналися два відділення з Білгорода-Дністровського.

Як виявилося, пожежа охопила веранду будинку. Сусіди, які побачили дим з-під даху прибудови, одразу викликали рятувальників та поквапилися на допомогу чоловіку, котрий жив у покинутій будівлі.

Так сталося, що вогонь охопив не весь будинок, тож люди зайшли всередину та почали гукати постояльця.

Як розповіли “БІ” місцеві жителі, чоловік спав, а коли його розбудили сусіди, то зрозуміли, що він у нетверезому стані. Небайдужі мешканці села вивели його з оселі до прибуття рятувальників.

На щастя, пожежникам вдалося за 30 хвилин повністю загасити полум’я. А ось чоловік, який має дякувати за врятоване життя сусідам, поводив себе неадекватно та кидався у будинок.

За інформацією “БІ”, врятований мешканець є уродженцем Придністров’я та мав проблеми із законом. Наразі будинок, де він знайшов прихисток, ще більше не придатний для проживання.

Додамо, саме чоловік міг спровокувати пожежу, адже попередня причина події – необережне поводження з вогнем.

На Білгород-Дністровщині врятували чоловіка, який ледь не згорів у занедбаному будинку

 

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сало уронили
Сало уронили
11 дней назад

А, зачем он забрался в заброшенный дом? Напился зачем? Зачем совершил поджог веранды? И, зачем в конце то концов , бессовестно завалился спать? Не понятно все это, да и странно как то, да ещё специально , для такого всего, из Преднистровья приехал. Одним словом , сплошные загадки, с этим происшествием …. просто какой-то концлагерь свободы и демократии, он сам себе устроил, с этим переездом сюда.

🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓
🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓
11 дней назад
Ответить на  Сало уронили

Весеннее обострение, или за 7 с половиной месяцев геммороище почти окончательно зажило, а, ВАЛЕРКА ЗИЗА – ПАТЕНТОВАННОЕ ЧМО и ОТЧАЯННЕЙШИЙ ХУЕСОС? 🙂

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x