У Білгород-Дністровській прокуратурі прокоментували резонансну стрілянину в Татарбунарах за участю малолітньої дитини

0 коментарів 15822 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Як вже повідомляла “Бессарабія INFORM”, 23 лютого поточного року в центрі Татарбунар сталася стрілянина, внаслідок якої постраждала молода родина. Четверо людей здійснили напад на чоловіка, завдали йому вогнепальних поранень та покинули місце події, що було зафіксовано камерою відеоспостереження. Публікація нашого видання викликала суспільний резонанс. Заступник керівника Білгород-Дністровської окружної прокуратури Валентин Дмитрович Терзі надав кореспондентці «БІ» офіційний коментар з приводу цієї ситуації біля магазину «Єва».


Валентин Дмитрович повідомив, що 23 лютого до відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського району надійшла заява від мешканки Татарбунар про те, що приблизно о 18.20 поблизу магазину «Єва», розташованого по вулиці 23 серпня, містянин С. вчинив хуліганські дії та пошкодив її автівку марки «ВАЗ-2107» червоного кольору.

У той же день відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 296 ч.1. КК України.

«Наразі триває досудове розслідування та проводяться слідчі дії, направлені на встановлення об’єктивної істини в цій справі, за результатами якої винні особи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Громадянину С., на якого поступила заява до поліції, загрожує відповідальність за ст. 296, ч.1. Кримінального кодексу України, що кваліфікується як хуліганство. Ця стаття передбачає покарання штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк», – пояснив Валентин Терзі.

Аби дізнатися більше інформації про інцидент в Татарбунарах, наше видання також звернулося до Головного управління Національної поліції в Одеській області, але, на жаль, вже більше двох тижнів доводиться чекати на коментар.

Варто лише зазначити, в конфліктній ситуації фігурувало четверо осіб. Один з них був вищезгаданий громадянин С., тридцяти років, раніше судимий. Саме цей татарбунарець отримав легкі тілесні ушкодження через постріли з пневматичного пістолету, але заяву на своїх кривдників писати відмовився. Причиною конфлікту стали особисті неприязні відносини між чоловіками. Яка доля очікує інших учасників конфлікту, поки що не відомо.

Фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x