Veterans HUB ODESA презентувала ескіз меморіалу загиблим захисникам Саратської громади

0 коментарів 11745 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У рамках своєї місії патріотичного виховання молоді, мобільна група Veterans HUB ODESA відправилася з робочою поїздкою до селища Сарата в українській Бессарабії. Ця ініціатива виявилася запрошенням місцевої влади та матерів загиблих Захисників України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу організації.


Представники організації взяли активну участь в обговоренні та презентації ескізу головного меморіалу пам’яті уродженців Саратської громади, які віддали свої життя за Свободу і Незалежність України під час нинішньої російсько-української війни.

На зображенні може бути: 1 особа

Поза офіційними заходами, члени Veterans HUB ODESA відвідали родини загиблих та ветеранів, спілкуючись з ними та вивчаючи їхні нагальні потреби. Вони також розповіли про те, як їхня команда допомагає вирішувати ці проблеми.

На зображенні може бути: 9 людей

Необхідно зазначити, що Громадська організація “Veterans HUB ODESA” регулярно здійснює виїзди в громади Одеської області, намагаючись активно допомагати та підтримувати ветеранів та їхні родини.

На зображенні може бути: 3 людини та текст

У рамках розширення можливостей для мобільної групи, ПАТ “Укрнафта” придбала позашляховик, який був переданий організаціям “Коаліція ветеранських просторів” та Громадська організація “Простір Можливостей”.

На зображенні може бути: 9 людей та люди навчаються

На зображенні може бути: 5 людей та текст

На зображенні може бути: 1 особа

На зображенні може бути: 1 особа

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x