Болградський суд обрав покарання для кривдника власної матері

0 коментарів 15255 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


15 березня поточного року Болградський районний суд виніс вирок місцевому мешканцю, який побив власну матір, внаслідок чого та отримала черепно-мозкову травму. Про це, посилаючись на матеріали справи, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За офіційними даними, чоловік ніде не працює, натомість зловживає алкогольними напоями.

Так, будучи у стані сп’яніння, 27 листопада минулого року, під час сварки зі своєю матір’ю, з якою спільно проживає, застосував до неї «чоловічу силу» з мотивів помсти.

Причиною побиття стали слова жінки, які кривднику здалися дуже образливими. За це він кулаками завдав потерпілій не менше семи ударів в обличчя, в голову та по тулубу, внаслідок чого та отримала тілесні ушкодження: струс головного мозку, множинні синці й садна на обличчі. За висновками експертів за ступенем тяжкості тілесні ушкодження віднесли до легких.

У судовому засіданні обвинувачений винним себе спочатку визнавав частково, пояснивши, що не бажав умисно завдавати ударів матері. Він розповів, що все сталося через те, що був п’яним, а матір почала його сварити.

Далі, за словами кривдника, він її відштовхнув, а жінка впала і сама вдарилася. Він також зауважив, що шкодує про свій вчинок, та навіть попросив вибачення, й мати його пробачила.

Проте уже в останньому слові стверджував, що вину визнає та усвідомив злочинність своїх дій.

Потерпіла на судове засідання не прибула, повідомивши письмово суд, що претензій до обвинуваченого не має. Попередньо у підготовчому судовому засіданні жінка запевнила, що пробачила синові й не бажає йому покарання.

Врахувавши всі докази та свідчення, суд призначив покарання винному у скоєнні злочину у вигляді штрафу в розмірі 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x