В Ізмаїлі батьки відповіли за неповнолітню доньку, яка похизувалась в Інстаграмі відео крадіжки квітів з пам’ятника Кобзарю

3 коментаря 346329 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями в соцмережах Ізмаїлу почало ширитися відео, де видно, як дві дівчини крадуть квіти з пам’ятника Тарасу Шевченку, покладені з нагоди річниці народження Кобзаря. З’ясувалося, що запис було опубліковано у соцмережі Інстаграм неповнолітньою місцевою мешканкою. Ситуація набула значного суспільного резонансу – в коментарях активно засуджували дії учасниць події. Журналісти “БІ” з’ясували, чи покарані “зумерші”. 


Як нам стало відомо, відеозапис одразу ж потрапив на очі співробітникам Ізмаїльського відділу поліції, які швидко провели роботу зі встановлення особистостей дівчат. На відео впізнали 16-річну місцеву мешканку. Також було встановлено, що ситуація відбулася 9 березня близько 22.00.

За зухвалу поведінку доньки протокол складено на її матір за ч.1 ст. 184 КУпАП (Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей), що тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Витя
Витя
1 месяц назад

В мае ходить в куртках на юге Одещины? Трындец какой -то… да, и показали бы хоть этих горе – родителей

Людмила
Людмила
1 месяц назад
Ответить на  Витя

Почему в мае? Март на улице

Іван
Іван
1 месяц назад

Якої саме “доньки”,-Та,що багатша,чи та,що бідніша? І як саме відповіли?-В армію пішли служити,чи F-16 купили?

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x