У селі Лиманське Ренійської громади проходить офіційне громадське обговорення кандидатури старости

0 коментарів 19710 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селі Лиманське Ренійської територіальної громади відбувається офіційне громадське обговорення кандидатури на посаду старости населеного пункту. Про це повідомляє власний кореспондент «Бессарабії INFORM» у місті Рені.


Слід нагадати, що необхідність проведення нової процедури обговорення кандидатури на посаду голови Лиманського старостинського округу виникла після того, як колишній кандидат Костянтин Мокану, який уже отримав схвалення від своїх земляків, відмовився обіймати посаду старости через розбіжності з керівництвом Ренійської міської ради. В результаті міськрада була змушена оголосити про проведення нового громадського обговорення кандидатури старости Лиманського. На цю посаду міський голова ТГ запропонував Євгенію Миколаївну Потложу.

У селі Лиманське Ренійської громади проходить офіційне громадське обговорення кандидатури старости

З інформації, розміщеної на офіційному сайті Ренійської міськради, громадське обговорення почалося 6 березня і має завершитися 24 березня поточного року. На сайті органу місцевого самоврядування також опубліковано інформацію про кандидатуру Євгенії Потложі. Євгенія Миколаївна народилася 1973 року в селі Лиманське тодішнього Ренійського району. Закінчила Бєльцький державний університет за спеціальністю «педагогіка та психологія». Працювала вчителькою початкових класів Лиманської середньої школи, потім – вихователькою у місцевому дитячому садку. Деякий час була спеціалістом Ренійського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У 2016-2021 роках працювала діловодом колишньої Лиманської сільської ради, у лютому 2021 року перейшла на посаду діловода відділу організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету Ренійської міської ради.

Нагадаємо також, що сесія Ренійської міськради, запланована на 15 березня поточного року, має затвердити нового старосту села Котловина – Олену Яманді.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x