В Арцизі вшанували пам’ять загиблого Героя Євгена Гойка: вручено орден “За мужність” посмертно

0 коментарів 14094 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Арцизькій громаді відбулося урочисте вручення ордена «За мужність» III ступеня посмертно загиблому воїну Євгену Гойку, який віддав своє життя за Україну. Цю високу відзнаку матері Героя Галині передали представники міської влади та військових підрозділів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку громаду.


Нагороду матері Героя Галині вручили заступник міського голови Оксана Стоянова, представники першого відділу Болградського РТЦК та СП та 122 бригади ТРО.ворожого артилерійського обстрілу

Євген Гойко відзначився мужністю та відданістю Україні з самого початку вторгнення російських військ. Він брав участь у захисті території Арцизької громади, а потім служив у складі одного із військових підрозділів Одеської області. Свою відвагу він продемонстрував у боях за місто Бахмут на Донеччині, де разом з іншими військовими відбивав атаки ворога.

Нажаль, 29 березня минулого року, в одній із міських лікарень Дніпра, Євген Гойко помер від отриманих поранень , завданих ворожим артилерійським обстрілом у ніч з 8 на 9 березня. Його відвага та жертовність завжди будуть пам’ятати, як вічний символ патріотизму та відданості рідній землі.

“Пам’ять про Героя житиме вічно, а його відвага та жертовність стануть вічним символом відданості та патріотизму. Вічна пам’ять, честь і шана полеглому Герою! Співчуття, повага та вдячність його рідним!” – зазначають в пресслужбі громади.

Возможно, это изображение 2 человека и текст «ADLV»

Возможно, это изображение текст

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x