Парк Пушкіна в Болграді буде перейменовано: влада пропонує громадськості долучитися до надання та обговорення пропозицій

0 коментарів 10611 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 14 березня, Болградська міська рада повідомила про проведення громадського обговорення з питання перейменування об’єкта природно-заповідного фонду, Парка-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк ім. О.С. Пушкіна». Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


«Болградська міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування об’єкта природно-заповідного фонду, а саме Парка-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк ім. О.С. Пушкіна», розташованого за адресою: Одеська область, м. Болград, вул. Руслана Прусова, 2», – йдеться в тексті інформаційного повідомлення, розміщеного на офіційному сайті Болградської громади.

Місце проведення громадського обговорення: Одеська область, м. Болград, пр-т. Соборний, 149, зал засідань адміністративної будівлі Болградської міської ради Одеської області.

Дата та час проведення громадського обговорення: 05 квітня 2024 року о 14.00 год.

Форма проведення громадських обговорень: громадські слухання.

Додається, що особи, які мають відношення до об’єкта, що пропонується перейменувати, та бажають взяти участь у громадському обговоренні, мають можливість викласти свої пропозиції в листі за місцем свого проживання за наступними адресами: Болградська міська рада: м. Болград, вул. Шпитальна, 45, приймальня.

«Якщо з будь-яких причин особи перебувають за межами Болградської територіальної громади, вони можуть подавати свої пропозиції у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові, адреси та контактного номера телефону особи, яка їх подає, на електронну або поштову адресу Болградської міської ради: 68702, Одеська область, Болградський район, м. Болград, вул. Шпитальна, 45, тел.(04846) 4 12 59, або електронна адреса: miskarada@bolgrad.odessa.gov.ua», – зазначається в повідомленні.

Усі пропозиції учасників громадського обговорення приймаються до 30 березня 2024 року включно. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються. Акредитація представників ЗМІ – без обмежень. Попередня реєстрація учасників громадського обговорення потрібна.

Консультації з питань проведення громадського обговорення можна отримати у відділі містобудування та архітектури, будівництва, ЖКГ та ДАБК Болградської міської ради: 68702, вул. Терещенка, 65-А, м. Болград, Одеська область та за телефоном (04846) 4 32 09.

Зазначимо, торік на території Болградської громади вже позбавились географічних назв, що містять символіку російської імперської політики, зокрема імені російського поета Пушкіна.

Так, у самому Болграді були перейменовані провулок та вулиця Пушкіна. Зараз вони носять імена загиблих у російсько-українській війні мешканців міста – Віталія Шрубковського та Руслана Прусова.

Також в селі Виноградівка Болградської громади вулиця Пушкіна перейменована на вулицю Св. Георгія Побідоносця, а в селі Залізничне – на вулицю Степову.

Парк Пушкіна в Болграді буде перейменовано: влада пропонує громадськості долучитися до надання та обговорення пропозицій

Парк Пушкіна в Болграді буде перейменовано: влада пропонує громадськості долучитися до надання та обговорення пропозицій

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x