Мешканців Одеської області запрошують долучитись до конкурсу на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності

0 коментарів 11151 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 1 березня до 1 травня Держкомтелерадіо проводить прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства, повідомляє “Бессарабія INFORM“.


Як зазначають, організатори, твори мають бути опубліковані у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, як за півроку до їх висунення.

Також відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2003 № 1832 «Про премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності» (зі змінами) Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня – у розмірі десяти тисяч гривень кожна:
– за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;
– за кращий твір у телевізійній сфері;
– за кращий твір у радіомовній сфері;
– за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

На здобуття Премії подаються:
– клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів);
– примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення;
– копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Держкомтелерадіо України, з позначкою «на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності».

Саме клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word), а також електронну версію твору організатори конкурсу просять надсилати до Держкомтелерадіо на електронну адресу iv@comin.gov.ua.
З Положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному вебсайті Держкомтелерадіо, перейшовши за посиланням.

Телефон для довідок: (044) 279-51-56

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x