Розбір завалів багатоповерхівки в Одесі завершено: мертвими знайдено 12 людей, з них 5 – це діти

0 коментарів 22032 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора ввечері, 3 березня, очільник Одеської ОДА повідомив, що пошуково-рятувальна операція в Одесі на місці влучання дрона у багатоповерхівку завершена. Вона тривала майже дві доби. На жаль, зі знайдених тіл майже половина – це діти різного віку, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, у ніч 2 березня під час повітряної тривоги в Одесі один з дронів маневрував і в результаті влетів у дев’ятиповерхівку в одному зі спальних районів міста. Зауважимо, що там немає ніяких військових об’єктів чи виробництв, лише житловий масив.

В результаті влучання у будівлю було зруйновано цілий під’їзд та 18 квартир. Відомо про 8 поранених, з яких 1 дитина. Врятовано 5 людей.

Пошуки людей під завалами не припинялись ні на мить, однак в результаті всі вони були знайдені вже бездиханними… Внаслідок влучання російського дрону в багатоповерхівку загинуло 12 людей, пʼятеро з них – діти: 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергійчик, якому в липні цього року мало виповнитися 10 років.

Загинула ціла родина військових і троє янголятків – саме з неї: Ліза, Злата та Сергійко. На місце влучання люди і вдень, і вночі несли квіти та іграшки…

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x