Головне – про стан справ в Арцизькій громаді: про що йшлося на великій апаратній нараді у міськраді

0 коментарів 13095 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 25 березня, в Арцизькій міській раді відбулася чергова апаратна нарада з представниками ЗМІ. Про роботу відділів міської ради та керівників комунальних підприємств розповість «Бессарабія INFORM».


Під час наради заступниця голови Оксана Стоянова повідомила про громадські слухання та підготовку проєкту рішення до чергової сесії про перейменування вулиці у селі Делень на честь загиблого Героя Миколи Панайотова. Микола був відомим в Арцизькій громаді футболістом та віддав життя у боях за Україну.

Також Оксана Павлівна розповіла, що разом з відділом соціального захисту обговорили проєкт на чергову сесію щодо виділення коштів сім’ям загиблих воїнів для встановлення пам’ятників.

Крім того, незабаром буде актуалізовано роботу щодо реєстрації ВПО та УБД на отримання соціальної допомоги від транспортної компанії «Грузар».

Тетяна Бахчеван, перша заступниця міського голови, доповіла про виконання 90% бюджету на сьогодні та про участь у проєкті «Екопроєкт під час війни».

Олександр Степаненко, керівник «Центру надання соціальних послуг», звітував про початок роботи на території Арцизької громади Болградської районної організації товариства Червоного Хреста України.

Людмила Жосан, очільниця відділу освіти, молоді та спорту, повідомила про весняні канікули у всіх навчальних закладах та наголосила, що з 14 березня по 14 квітня триває реєстрація випускників на НМТ.

Сергій Парпуланський дав розпорядження про дозвіл на проведення повноцінних урочистих випускних вечорів у школах міста, де є укриття.

Очільниця служби у справах дітей Олена Чебан повідомила, що родини, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримають гуманітарну допомогу у рамках співпраці з  благодійним фондом «Юнісеф».

Алла Декова, директорка КП «Житловик» повідомила про те, що днями планується зустріч із мешканцями багатоквартирних будинків у Арцизі-2 (військове містечко) щодо створення ОСББ, про що вони були належним чином проінформовані.

Також Сергій Парпуланський дав доручення про початок робіт з прибирання територій та доброустрою кладовищ в усіх населених пунктах громади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x