Зеленський здійснив кадрові зміни: хто тепер займає посаду секретаря РНБО замість Данілова

0 коментарів 28998 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський прийняв рішення про звільнення Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Рішення було ухвалено шляхом видачі указу №188/2024. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Олександр Литвиненко був призначений новим секретарем Ради національної безпеки і оборони України, що стало відомо з цього ж указу. Варто відзначити, що перед призначенням на цю посаду Литвиненко очолював Службу зовнішньої розвідки України, а перед цим протягом п’яти років, з 2014 по 2019 рік, виконував обов’язки заступника секретаря РНБО.

Олексій Данілов, який був звільнений, має багаторічний досвід у сфері політики та управління. Він обіймав різноманітні посади, включаючи міського голову Луганська та голову Луганської обласної державної адміністрації. Данілов також був тринадцятим секретарем РНБО України, займаючи цю посаду з 2019 року.

Олександр Литвиненко, який тепер перебуває на посаді секретаря РНБО, має значний досвід у сфері національної безпеки та розвідки. Він закінчив ряд престижних навчальних закладів, включаючи Королівський коледж оборонних наук у Великобританії та Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x