Валентинка у вигляді 14 гривень: ліцей Тарутинської громади збирає кошти для захисників

0 коментарів 12717 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У день, коли серця наповнені коханням і вдячністю, Петрівський ліцей вирішив звернутися до своїх учнів, батьків та вчителів з проханням виявити підтримку нашим захисникам – військовослужбовцям 184 окремого батальйону територіальної оборони. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


З метою надання підтримки воїнам, які несуть важливу службу на кордоні, ліцей оголошує збір коштів на придбання автомобіля для військових. Учнів, вчителів та батьків закликають приєднатися до цієї благородної справи, подарувавши свою валентинку у вигляді символічних 14 гривень.

“День Святого Валентина – це не лише свято для закоханих, але й час, коли можна висловити свою любов і подяку друзям, членам сім’ї, а іноді навіть колегам. Це свято нагадує нам про важливість любові, турботи та вдячності в нашому житті”, – підкреслюють організатори акції.

Зібрані кошти будуть передані безпосередньо на рахунок для придбання автомобіля військовим, які є уродженцями Тарутинської, Арцизької та Болградської громад.

Проведення акції не обмежується одним днем – вона буде тривати до досягнення необхідної суми. Усі охочі можуть підтримати ініціативу, перерахувавши кошти на рахунок: 5375 4112 1197 6738 або скориставшись банкою monobank.

“Наші військові, які кожної хвилини захищають нас від ворогу, будуть дуже вдячні за будь-який донат. Наша допомога збереже хлопцям здоров’я і життя та наблизить Перемогу України”, – закликають організатори акції.

Валентинка у вигляді 14 гривень: ліцей Тарутинської громади збирає кошти для захисників

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x