В селі Болградського району обговорили нагальні проблеми – інфраструктурні виклики та шляхи їх вирішення

0 коментарів 9099 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селі Мирнопілля Теплицької громади заговорили про термінову необхідність вирішення кількох важливих проблем, які турбують місцевих мешканців. Зокрема, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв разом з сільським головою Іваном Леонтьєвим відвідали село та провели зустріч з керівниками закладів та місцевими мешканцями. Про це, з посиланням на  Болградську РДА, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Однією з основних проблем є стан Мирнопільського геріатричного будинку-інтернату, де постійно проживає понад 120 людей з різних регіонів України, включаючи інвалідів, самотніх літніх людей та внутрішньо переміщених осіб. Заклад потребує серйозного оновлення і ремонту систем водозабезпечення та водовідведення, а також заміни лінії електропередач понад 1 км кабелю. Необхідність у цьому вже давно відома, проте відсутність фінансування ускладнює ситуацію.

Ще однією гострою проблемою є стан дороги з Мирнопілля до Арцизу, яка не ремонтувалася протягом останніх 30 років. Ця дорога має важливе значення для громади, оскільки по ній рухається рейсовий автобус, здійснюється доставка продуктів харчування до будинку-інтернату, а також пересувається карета швидкої допомоги.

Наразі влада обіцяє сприяти у вирішенні цих проблемних питань. Сільська рада вже звернулася до районної ради із проханням про підтримку у проведенні капітального ремонту дороги та готовністю до співфінансування відновлення дорожнього покриття. Питання цієї інфраструктурної необхідності буде обговорено на найближчій сесії районної ради у березні 2024 року, а також буде розглянуто відповідне звернення до обласних структур з проханням про надання фінансової допомоги.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x