Сьогодні в Україні змінюються правила виїзду рейсових автобусів за кордон: на які пункти пропуску у Бессарабії пошириться послуга

1 коментар 44037 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Із 12 лютого автобуси з України до Польщі, Угорщини, Словаччини, Румунії та Молдови перетинатимуть кордон за попереднім записом у системі “єЧерги”. Послуга діятиме у 29 пунктах пропуску, зокрема і у Бессарабії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.


«Масштабування єЧерги для автобусів – це частина нашої послідовної роботи з реформування сфери міжнародних пасажирських перевезень, де ключовим лишається комфорт пасажира. Впорядкувати міжнародні пасажирські перевезення та прибрати черги перед пунктами пропуску – ключова мета цих змін. Наразі ми масштабуємо єЧергу на всі пункти пропуску, щоб верифікувати виконання автобусних маршрутів та проаналізувати навантаження на кордон», – зазначив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Загалом послуга буде поширена на 29 пунктів пропуску з 12 лютого з 12-ї години.

Зараз йдеться виключно про реєстрацію в системі для перетину кордону за принципом «реєструйся та їдь». За таким правилом єЧерга для автобусів діє вже на 8 пунктах пропуску з серпня минулого року.

З сьогоднішнього дня до цього переліку буде додано ще 21 пункт пропуску. Зокрема наступні, що знаходяться на території Бессарабії:

Маяки – Удобне – Паланка

Старокозаче – Тудора

Серпневе 1 – Басараб’яска

Малоярославець 1 – Чадир-Лунга

Нові Трояни – Чадир-Лунга
Табаки – Мирне
Виноградівка – Вулканешти
Рені – Джурджулешти
Орлівка – Ісакча
guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Шеф
Шеф
2 месяцев назад

Этот министр дебил какой-то.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x