Січень 2024 року став найтеплішим місяцем за всю історію спостережень

0 коментарів 13419 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З температурних рекордів розпочався 2024 рік. Перший місяць став  найтеплішим місяцем за всю історію спостережень. Свідчать про таке явище нові дані від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA), NASA, Служби зміни клімату Коперник Європейського Союзу та Японського метеорологічного агентства. Про це, із посиланням на Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Це вже восьмий місяць поспіль, який є найтеплішим в історії спостережень. Середньомісячна температура повітря у січні була на 1,66°C вищою, ніж середнє січневе значення у 1850-1900 роках, які називають «доіндустріальним періодом».

«Зміни клімату стають все більш помітними й впливають на різноманітні аспекти нашого життя і середовища. Це підкреслює важливість прийняття дієвих заходів для зменшення викидів парникових газів і адаптації до нової реальності кліматичної кризи. Кожен градус має величезне значення для збереження життя на планеті Земля», ─ зазначили у Міндовкіллі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x