За продаж контрафактних сигарет судитимуть 55-річного одесита

0 коментарів 14634 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець Одеси, який організував незаконну діяльність мережі МАФів для продажу сигарет, постане перед судом. Детективи ТУ Бюро економічної безпеки в Одеській області скерували до суду кримінальне провадження за фактом зберігання та продажу незаконно виготовлених тютюнових виробів.  Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на БЕБ.


Протягом 2023 року 55-річний одесит реалізовував незаконно виготовлені сигарети. Для зберігання товару фігурант орендував складське приміщення, а контрафакт продавав у восьми МАФах та на місцевих стихійних ринках, для чого наймав продавців.

У зловмисника в нежитловому приміщенні, де зберігалась контрафактна тютюнова продукція, та у МАФах провели десять обшуків, у результаті яких вилучили понад 100 тис. пачок сигарет відомих брендів без марок акцизного податку.

На вилучене майно накладено арешт, його орієнтовна вартість складає 11,3 млн грн.

Фігуранту повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України. Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР Нацполіції України. Процесуальне керівництво – Одеська обласна прокуратура.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x