Підготовка до Бессарабського бізнес-форуму триває: міськрада Болграда співпрацюватиме з Агенцією регіонального розвитку

0 коментарів 9855 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


28 лютого міський голова Болграда Сергій Димитрієв та очільник Болградської районної ради Михайло Садаклієв завітали до Агенції регіонального розвитку Одеської області, аби запропонувати співпрацю в організації Бессарабського міжнародного економічного форуму, який планується провести в місті Болград в травні 2024 року. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку Агенції.


Як повідомляла “БІ”, Болградська міська рада виступила ініціатором проведення у цьому році Бессарабського бізнес-форуму. До того, Болградська громада стала однією з перших, яка розробила Стратегію сталого розвитку. Але, на жаль, реалізація запланованих у цьому документі заходів не була розпочата з причини війни в Україні.

У січні вже відбулось перше засідання організаційного комітету Бессарабського бізнес-форуму на чолі з головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим.

Як нагадали в Агенції регіонального розвитку, мета форуму – сприяння у залученні внутрішніх і зовнішніх інвестиційних ресурсів в Українську Бессарабію, розвиток ділової партнерської взаємодії в регіоні та за його межами, впровадження інноваційних, енерго- та ресурсозаощаджувальних технологій, розвиток ДПП для реалізації соціальних проєктів у ТГ.

На заході плануються обговорення за тематичними напрямами: сільське господарство, туризм, енергетика, екологія, IT-сфера тощо.

Учасниками форуму можуть стати фізичні та юридичні особи:
– які виявляють інтерес до інвестування в економічні та соціальні проєкти на території Української Бессарабії;
– які підготували для презентації інвестиційні проєкти;
– виробники товарів і послуг з доданою вартістю.

В рамках проведення форуму в Болграді планується провести виставку-ярмарок виробників товарів і послуг бессарабських підприємств.

“Організатори заходу офіційно запросили Агенцію стати партнером та співорганізатором майбутнього Бессарабського міжнародного економічного форуму, враховуючи багатий та успішний досвід команди Агенції в проведенні івентів такого масштабу. В результаті зустрічі між Агенцією та Болградською міською радою було підписано Меморандум про співробітництво та занотовано наступні кроки майбутньої співпраці”, – підсумували в Агенції регіонального розвитку.

Підготовка до Бессарабського бізнес-форуму триває: міськрада Болграда співпрацюватиме з Агенцією регіонального розвитку

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x