В Болграді планують провести Бессарабський бізнес-форум-2024: мета та дата

0 коментарів 13446 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями в приміщенні комунального закладу «Фонд підтримки підприємництва в Болградському районі» Болградської міської ради відбулась нарада, під час якої було обговорено проведення в Болграді Бессарабського бізнес-форуму-2024. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


У заході взяли участь керівництво Болградської районної державної адміністрації, Болградської районної ради та спеціалісти Болградської міської ради на чолі з міським головою.

Зазначимо, що саме Болградська міська рада виступила ініціатором проведення у цьому році Бессарабського бізнес-форуму. До того, Болградська громада стала однією з перших, яка розробила Стратегію сталого розвитку. Але, на жаль, реалізація запланованих у цьому документі заходів не була розпочата з причини війни в Україні.

Проте, як зазначив Болградський міський голова Сергій Димитрієв, нехай частково, але робота з реалізації операційних цілей Стратегії розвитку громади велася. Однією із таких цілей є формування сприятливого ділового середовища на території громади, створення ефективних державно-приватних партнерств та ін.

«Вважаємо, що саме партнерство з іншими громадами Бессарабії дозволить нам не лише підтримати місцеву підприємницьку спільноту, зберегти робочі місця, а й залучити інвестиції для створення нових. Адже об’єднання зусиль – запорука розвитку економіки та процвітання нашого регіону та всієї України!», – підкреслив Сергій Димитрієв.

Присутні погодилися з тим, що Бессарабський край є унікальним багатонаціональним регіоном, має вигідне географічне положення, розвинені транспортні шляхи, близьке розташування до кордонів з країнами ЄС, вихід до морських портів, хорошу родючу землю і чудову економічну базу для розвитку. А Бессарабський бізнес-форум – 2024 повинен допомогти якраз створенню нових та відродженню бізнес-партнерства та залучити у регіон нові інвестиційні проєкти.

Додамо, наприкінці наради її учасники обрали орієнтовану дату проведення Бессарабського бізнес-форуму – травень 2024 року. А також – голову оргкомітету, який окреслив план дій на наступне засідання.

В Болграді планують провести Бессарабський бізнес-форум-2024: мета та дата В Болграді планують провести Бессарабський бізнес-форум-2024: мета та дата В Болграді планують провести Бессарабський бізнес-форум-2024: мета та дата

Фото Болградська РВА

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x