Хабар за непридатність: посадовець Одеського ТЦК сприяв переправленню військовозобов’язаних осіб закордон

0 коментарів 19899 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці в Одесі розкрили кримінальну схему, яка надавала можливість військовозобов’язаним особам уникнути військової служби за гроші. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


За даними слідства, мешканець Одеси спільно з невстановленим наразі посадовцем Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки виготовляв офіційні документи про непридатність до служби за кордоном за плату у 8000 доларів.

Під час спецоперації правоохоронці задокументували зустріч “клієнта” із фігурантом схеми на одній із центральних вулиць Одеси, після чого поштою він отримав підроблені тимчасові військово-облікові документи. Однак, в той же день правоохоронці затримали зловмисника.

Підозрюваному пред’явлено звинувачення у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон України. За цей злочин йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Хабар за непридатність: посадовець Одеського ТЦК сприяв переправленню військовозобов'язаних осіб закордон

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x