Для першокласників одного з навчальних закладів на території Болградської громади на тиждень раніше розпочалися додаткові канікули: причини

0 коментарів 11961 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відсьогодні два перші класи ОЗ “Болградська гімназія ім. Р. С. Раковського” Одеської обласної ради вирушили на тижневі канікули, які мали розпочатися з 12 лютого згідно зі структурою освітнього процесу цього навчального закладу. Чим викликана така передчасність, дізналася «Бессарабія INFORM».
«Оскільки гімназія працює на змішаній системі навчання, у період епідемії грипу нам вдається контролювати рівень захворюваності серед педагогічного та учнівського колективів. Однак на кінець минулого тижня проведений нами моніторинг показав зростання захворюваності серед наших першокласників. У зв’язку з цим було вирішено відправити їх раніше на передбачені саме для них додаткові тижневі канікули у лютому. Тобто замість 12 лютого, як планувалося, вони почалися сьогодні, 5 лютого. Це дозволить дітям не відстати у знаннях та зміцнити своє здоров’я», – розповіла директорка Болградської гімназії ім. Р. С. Раковського Сніжана Скорич.
За її словами, так само вони контролюють стан захворюваності й в старших класах. «Щодня моніторимо ситуацію. Якщо у тому чи іншому класах виявляємо, що кількість хворих сягає 30% і вище, то переводимо його на дистанційне навчання», – додала очільниця навчального закладу.
Нагадаємо, минулого тижня майже всі заклади освіти Болградської громади були закриті на карантин до 11 лютого у зв’язку з перевищенням порога захворюваності на гострі вірусні інфекції.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x