Майже усі заклади освіти Болградської громади зачиняються на карантин до 11 лютого

0 коментарів 25380 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відповідно до листа Болградського районного відокремленого підрозділу ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ» від 29.01.2024р. № 93, з метою запобігання подальшого розповсюдження захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, збереження здоров’я дітей, у зв’язку зі зростанням захворюваності серед дітей і працівників, з 31 січня по 11 лютого 2024 року майже усі заклади загальної середньої освіти Болградської міської ради переходять на дистанційний режим роботи. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Про це розповіла очільниця відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова.

«У зв’язку з тим, що перевищено поріг захворюваності серед учнівського та педагогічного колективів, ми переводимо освітній процес закладів освіти Болградської громади на онлайн-формат, крім Болградського ліцею №3 та Владиченського ліцею, у яких цей поріг не перевищено. Також через карантин на аналогічний період припинено роботу закладів дошкільної освіти, крім дошкільного підрозділу Владиченського ліцею», – зазначила керівниця відділу освіти.

Додамо, що ці вимушені впровадження не стосуються поки що КЗ «Болградська гімназія ім. Г. С. Раковського» Одеської обласної ради, де навчання продовжується у змішаному режимі, та Табаківського ліцею, де ще триває будівництво укриття, а учні майже два роки знаходяться на онлайн-навчанні.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x