Антикорсуд визначив заставу для ексголови правління ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство»

1 коментар 27999 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вищий антикорупційний суд прийняв рішення застосувати запобіжний захід до колишнього голови правління ПрАТ “Українське Дунайське пароплавство” у вигляді застави на суму 4 мільйона гривень, яку підозрюваний повинен внести протягом п’яти днів з моменту обрання запобіжного заходу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


У зв’язку з розслідуванням щодо можливого корупційного порушення, підозрюваний зобов’язаний дотримуватися ряду обмежень. Зокрема, йому заборонено залишати межі Одеси та Одеської області без письмового дозволу слідчого, прокурора або суду. Також він повинен прибувати за кожною їх вимогою та повідомляти про будь-яку зміну свого місця проживання та роботи, а також здати на зберігання до ГУ ДМС в Одеській області свій паспорт для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України та в’їзд в Україну. Крім того, підозрюваний зобов’язаний носити електронний засіб контролю протягом усього терміну дії обов’язків – до 1 квітня 2024 року включно.

Важливо зауважити, що відповідно до частини 1 статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Розслідування цього випадку триває, а суд прийняв рішення про застосування запобіжного заходу з метою забезпечення дотримання закону та подальшого розгляду справи.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Григорій
Григорій
5 месяцев назад

Чому не називаєте прізвище підозрюваного???Така невизначена інформація нікому не потрібна і не несе ніякої реакції, краще не публікуйте такої беліберди…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x