«Зараз тебе вб’ю цією гранатою»: на Тарутинщині чоловік за погрози знайомому потрапив на лаву підсудних

0 коментарів 9963 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наприкінці січня поточного року Тарутинський районний суд виніс вирок раніше не судимому уродженцю села Тузли, який погрожував знайомому вбивством. Про це, із посиланням на матеріали справи, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Вдень 23 жовтня 2023 року в обвинуваченого виник конфлікт з іншим чоловіком. Щоб залякати співрозмовника, фігурант справи почав йому погрожувати, тримаючи в правій руці учбово-тренувальну гранату «ПІРО-5».

Фразу «Зараз тебе вб`ю цією гранатою» потерпілий сприйняв буквально і вважав, що його життю дійсно загрожує небезпека, оскільки не знав, що граната – учбова.

Скориставшись моментом, коли зловмисник відволікся, чоловік вирвав з його рук гранату, чим, на його думку, врятував собі життя.

У суді врахували всі обставини справи та винесли вирок обвинуваченому ─ покарання у виді одного року обмеження волі. Від відбування цього покарання чоловіка звільнили, призначивши іспитовий строк – один рік. На користь держави також стягнуть витрати, пов`язані із залученням експерта при проведенні судової експертизи в розмірі 956 гривень.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x