В Ізмаїльському районі продовжується ремонт мосту через канал Кофа

0 коментарів 46791 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Аварійний міст на автодорозі Т-16-07, яка сполучає маршрут “Ізмаїл-Кілія-Вилкове”, почав у прямому сенсі слова провалюватись ще у 2021 році. Час йшов, стан мосту лише погіршувався, і у минулому році районна влада навіть направляла звернення до Верховної Ради, аби були виділені кошти на ремонт мосту. Історія зі зривами тендеру теж була, подробиці “БІ” давала. Станом на сьогодні ремонтні роботи нарешті ведуться. Наразі демонтуються старі конструкції мосту, балки прогонової будови, фрезерується дорожнє покриття та розбираються монолітні бетонні конструкції старих плит. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.


Окрім вищезазначених робіт, наразі також вже влаштована перша маячна паля, яка необхідна для подальшого влаштування кондуктору шпунтової огорожі.

В ремонті мостової споруди, довжиною 30 метрів, також передбачено комплексне відновлення транспортно-експлуатаційних характеристик, влаштування нового дорожнього одягу проїзної частини на мосту, на підходах та з’їздах, влаштування споруд водовідведення, сепараторів, укріплення узбіччя.

Нагадаємо, що міст через канал Кофа – це важлива стратегічна споруда Бессарабії. Як зазначили у Службі, ремонт мосту значно скоротить маршрут в дорозі, щоб дістатися м. Ізмаїл, особливо для мешканців м. Кілія, які наразі, щоб дістатися до Ізмаїлу, їдуть в об’їзд автодорогою М-15 Одеса – Рені (на м. Бухарест). Окрім цього, важливість цієї артерії полягає в тому, що вона поєднує Ізмаїльський та Кілійський порти й має вагоме значення для чотирьох громад Ізмаїльського району.

Міст збудований в 60-ті роки минулого сторіччя. У 2021 році через аварійний стан його було перекрито для руху всіх видів автотранспорту. Плануємо виконати ремонтні роботи до кінця 2024 року“, – зазначили у Службі.

В Ізмаїльському районі продовжується ремонт мосту через канал Кофа
В Ізмаїльському районі продовжується ремонт мосту через канал Кофа
В Ізмаїльському районі продовжується ремонт мосту через канал Кофа
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x