Водіїв Одещини попереджають про обмеження руху на одній з трас: причина та терміни

0 коментарів 35613 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 24 січня по 26 січня включно на мосту через Хаджибейський лиман, (автомобільна дорога М-05 Київ- Одеса) виконуватимуться роботи калібрування системи моніторингу зважування-в-русі (WIM). Для здійснення цих випробовувань, виконуються проїзди тарованими вантажними автомобілями в обох напрямках мосту. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Службу відновлення та розвитку інфраструктури Одеської області.


Як зазначається, роботи триватимуть з 8:00 години ранку 24 січня до 18:00 години вечора, а також 25 та 26 січня з 8:00 години ранку до 18:00 години вечора.

“НАГОЛОШУЄМО, що під час виконання робіт, рух тимчасово перекривається КОЖНУ годину на 30 хвилин та регулюватиметься Патрульною Поліцією Одеської області. Випробовування виконуються для того, щоб система Weigh-in-Motion надавала точні вимірювання з мінімальною похибкою без впливу людського фактору”, – підкреслили у Службі та вибачилися за тимчасові незручності.

Крім того дорожники нагадали, що мета впровадження системи зважування-в-русі (WIM) – збір, аналіз, обробка та збереження даних транспортних засобів у режимі реального часу, а саме:
▪️вагу;
▪️швидкість;
▪️номерні знаки;
▪️осьові навантаження.

Система зважування-в-русі (WIM) є одним з засобів збереження цілісності доріг та інженерних споруд.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x