Сприяючи безпеці на фронті: Одеський центр екстреної медичної допомоги передав чергові автомобілі швидкої для ЗСУ

0 коментарів 18684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завдяки ініціативі профільного першого заступника голови Одеської ОВА, Олександра Олександровича Харлова, Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області вже вчетверте передав автомобілі швидкої допомоги для потреб Збройних сил України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.


Майстри Автобази санітарного транспорту, отримавши підтримку військової адміністрації, спільно з військовими провели модернізацію карет швидкої допомоги, які вже були у вжитку. Підвищивши їхні технічні характеристики та збільшивши прохідність, автомобілі готові надавати ефективну допомогу під час евакуаційних операцій на передовій.

Наразі, п’ять автомобілів марки УАЗ відправилися на передову, де їх використають для рятування життів воїнів в умовах бездоріжжя та складних погодних умов на лінії фронту.

Раніше Центр екстреної медичної допомоги вже передавав для потреб фронту автомобілі різних марок, таких як Land Cruiser, Citroën, Peugeot та Ford. Але наразі, враховуючи важливість бездоріжжя на передовій, особливою потребою стали автомобілі марки УАЗ, які здатні долати найважчі перешкоди та забезпечувати оперативну евакуацію з поля бою.

“Дякуємо нашим воїнам за бойову роботу і завжди готові підставити плече та допомогти тим, що в наших силах”, – завдячують в пресслужбі центру.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x