Сьогодні світ вшановує пам’ять жертв Голокосту

0 коментарів 17901 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 27 січня, відзначається як Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, день, коли світ об’єднується в глибокому сумі та вшануванні тих, хто став жертвою геноциду, влаштованого нацистським режимом під час Другої світової війни. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Для українського народу, Голокост – це біль, який несе в собі спогади про трагедію Бабиного Яру, де нацисти знищили 150 000 євреїв та представників інших національностей. За часів Голокосту, який тривав з 1933 по 1945 рік, нацистами було знищено 6 мільйонів євреїв. Це лихо, яке залишається в історії як найстрашніша сторінка людської жорстокості.

Згадуючи трагічні події минулого, ми не можемо залишитися байдужими до сучасних викликів. Ми спостерігаємо, як росія, через майже 80 років після Голокосту, повторює стежками нацистів, знищуючи український народ та порушуючи його права.

У цей день ми вшановуємо пам’ять тих, хто втратив життя під час Голокосту, і підтверджуємо нашу відданість будівництву світу, де кожна людина є рівною та захищеною від будь-якої форми насильства чи дискримінації.

Вічна пам’ять жертвам Голокосту. Вічна пам’ять усім полеглим від рук нацистів. Не забудемо. Не пробачимо.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x