Шабівська громада проведе в останню путь Героя Миколу Корнієнко

0 коментарів 27999 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровський район не має можливості зняти жалобу, адже мусить проститись ще з одним своїм захисником, який боронив рідну державу від російського ворога. Стало відомо, що на щиті додому повертається захисник України Микола Іванович Корнієнко 1985 року народження. Поховають Героя завтра, 3 січня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Шабівську сільську громаду.


20 листопада старший матрос Микола Корнієнко зустрів свій останній день народження. Хороброму захиснику виповнилось лише 39 років… Він помер 28 грудня від поранень, несумісних з життям, біля населеного пункту Тягинка, Бериславського району, Херсонської області.

Вкотре Шабівська громада втратила одного з найкращих воїнів, захисника і справжнього патріота… Від імені виконавчого комітету Шабівської сільської ради висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Миколи, адже смерть найріднішої людини – це невимовний біль. Поділяємо ваше горе та схиляємо голову в глибокій скорботі разом з вами. Герої не вмирають, вони назавжди залишаться в наших серцях“, – висловили співчуття у місцевих органах влади.

Прощання з Героєм відбудеться 3 січня поточного року в с.Шабо, по вул. Першотравнева 11. О 12:00 відбудеться чин відспівування в Свято-Миколаївській церкві (вул. Центральна 29). Прохання до жителів громади вийти для створення живого коридору, аби гідно вшанувати пам’ять полеглого захисника України.

Колектив «БІ» висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Героя з приводу тяжкої втрати.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x