Ні ремонту, ні грошей: на Білгород-Дністровщині затримали псевдомайстра, який ошукав жінку

0 коментарів 13257 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Співробітники поліції повідомили про підозру жителю Білгорода-Дністровського, раніше судимому за майнові злочини. Зловмисник взяв гроші у жінки за обіцяну допомогу у ремонті холодильника, але не виконав своїх зобов’язань. За це йому загрожує від штрафу до позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


Свою скаргу в поліцію подала місцева жінка, яку ошукав зловмисник. Поліцейські під час слідства встановили особу правопорушника, яким виявився раніше судимий житель Білгород-Дністровського. Цей чоловік вже має кримінальне минуле за розбій та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Згідно з інформацією від правоохоронців, зловмисник виклав оголошення в соціальній мережі “Facebook” щодо надання послуг з ремонту побутової техніки. Він представлявся “майстром” і після огляду поломки вимагав попередню оплату від жінки. Однак після отримання грошей він зник, не виконавши робіт.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві, вчиненому повторно, що передбачено частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від 51 до 68 тис. гривень або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років», – повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Правоохоронці застерігають громадян бути обережними та утриматися від оплати за товари та послуги наперед. У разі зіткнення з ситуацією шахрайства, поліція закликає негайно звертатися до місцевого відділу поліції або на лінію “102”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x