Житель Білгород-Дністровського району відправляється за ґрати за пограбування літньої пари та зґвалтування господині

0 коментарів 11178 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За жахливий випадок грабежу літньої подружньої пари та зґвалтування господині в місті Татарбунари на початку грудня минулого року затримано та вже відправлено на лаву підсудних підозрюваного. Про це, з посиланням на ГУНП, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як вже писала “БІ”, правоохоронці встановили, що зловмисник, який вийшов на волю в лютому того ж року, проник до будинку пенсіонерів і, погрожуючи їм фізичною розправою, вимагав гроші. Подружня пара, незважаючи на погрози, відмовилася віддати гроші, що сильно розлютило зловмисника. В результаті він зґвалтував жінку та забрав гроші, проте зловмисника затримали правоохоронці, повернувши постраждалим частину грошей у сумі сім тисяч гривень.

Під час досудового розслідування встановлено, що злочинець мав попередню судимість за крадіжку та грабіж, але це не завадило йому знову вчинити злочин. Зараз обвинувачений перебуває під вартою, а на нього скеровано до суду обвинувальний акт за статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі до десяти років за грабіж та зґвалтування.

«Зібравши достатньо доказів, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури ми висунули фігуранту обвинувачення у грабежі, поєднаному з насильством, яке є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, та погрозою застосування такого насильства, вчиненому повторно та поєднаному з проникненням у житло, вчиненому в умовах воєнного стану, що передбачено ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, а також у зґвалтуванні за ч. 1 ст. 152 того ж кодексу. Наразі обвинувачений перебуває під вартою. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт слідчі скерували до суду», – зазначив т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x