На 89-му році відійшла у вічність Віра Шляхтичева, будинок якої восени зруйнував ворожий дрон в Ізмаїлі

0 коментарів 27189 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 18 січня, на 89-му році життя пішла з життя Віра Федотівна Шляхтичева, ветеран праці та війни, колишня працівниця Ізмаїльського порту, мешканка міста, до якої «завітав» ворожий дрон у ніч з 11 на 12 жовтня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Первинну профспілкову організацію Ізмаїльського порту.


Життя Віри Федотівни було наповнене випробуваннями та труднощами, починаючи від дитинства, яке припало на тяжкі роки військових та післявійськових періодів. Рано вступивши до трудового колективу, вона присвятила майже півстоліття роботі в Ізмаїльському порті, де виконувала різноманітні завдання – від бетонування до управління будівельною технікою. Про історію свого важкого життя жінка розповідала журналістам “БІ”.

На пенсії Віра Федотівна зіткнулась із випробуваннями нового роду, коли під час атаки міста Ізмаїл ворожі безпілотники призвели до знищення її житла. Ніч з 11 на 12 жовтня для мешканців запам’яталася надовго: впродовж трьох годин місто постійно атакували дрони-камікадзе, які летіли просто над містом.

За допомогою громадських організацій та волонтерів вдалося відновити пошкоджене житло та надати підтримку Вірі Федотівні та її сім’ї.

Проте вік, стрес та недооцінені хвороби призвели до того, що вчора Віра Федотівна покинула цей світ. Ми завжди пам’ятатимемо її скромну та завзяту трудівницю, яка вижила в трудних часах війни та випробувань після неї.

Прощання з Вірою Федотівною відбудеться завтра, 20 січня, о 13:00 за адресою вулиця Коцюбинського, 122. Усіх, хто бажає вшанувати пам’ять колишньої колеги, ветерана праці Ізмаїльського порту та мешканки міста, яка пройшла через випробування двох війн, запрошують приєднатися до прощання.

На 89-му році відійшла у вічність Віра Шляхтичева, будинок якої восени зруйнував ворожий дрон в Ізмаїлі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x