Ізмаїл вночі атакували шахеди: є влучання, постраждала жінка

0 коментарів 78867 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ніч з 11 на 12 жовтня для мешканців Ізмаїлу запам’ятається надовго: впродовж трьох годин місто постійно атакували дрони-камікадзе, які летіли просто над містом. На жаль, в результаті атаки є влучання, та серйозно постраждала одна людина. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За інформацією, яку офіційно надав очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, вночі російські терористи вчергове атакували Одещину, проте найбільше дісталось Ізмаїльському району. Тут в результаті атаки зафіксовані пошкодження припортової інфраструктури та житлових будинків. На місці виникли пожежі, їх вже ліквідовано.

Постраждала одна людина. Жінка 1935 р.н. отримала термічні опіки. Нині вона знаходиться у лікарні та отримує всю необхідну медичну допомогу.

Також за інформацією Сил протиповітряної оборони, противник атакував Україну ударними БпЛА типу «Shahed» з північного та південного напрямків – Білгородська область (рф) та із мису Чауда (ТОТ Крим).

Усього було зафіксовано пуски 33 «шахедів». Ворожі БпЛА летіли у різних напрямках, відтак протиповітряна оборона працювала у щонайменше шести областях України. До відбиття повітряної атаки було залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи, підрозділи радіоелектронної боротьби.

Загалом цієї ночі силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 28 «Shahed-131/136», 10 із них – над Одещиною.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x