Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Інформація про стан проїзду на автодорогах Одеської області: поки їхати можна

0 коментарів 32562 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно “БІ” попереджала читачів про те, що за прогнозами синоптиків з 7 по 9 січня на території Одеської області очікується серйозне погіршення погодних умов – зокрема дощ з переходом в сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви вітру 15-20 метрів за секунду, хуртовини та снігові замети. З учорашнього вечора в деяких районах Одеської області вже почав випадати сніг, а станом на 10 ранку в Ізмаїльському районі фіксують льодяний дощ та чималий вітер.


Як зазначили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області, проїзд автошляхами поки що забезпечено. Однак покриття доріг мокре, місцями засніжене.Температура повітря на півночі області коливається від -2°С до -7°С, а на півдні +3°С до +6°С.

Дощ із сніжною крупою поки що фіксують лише на півночі області, однак він може дістатись протягом дня й півдня регіону. А от вітер усюди північно-східний 6-10 м/с, з поривами 10-16 м/с.

Підрядні організації виконують снігоочисні роботи та обробляють автомобільні дороги протиожеледними матеріалами. Всього працює 62 працівники та 45 одиниць техніки, ще 58 працівників та 39 одиниць техніки знаходяться на цілодобовому чергуванні.

З обіду циклон вкриє всю область. Нагадуємо, що несприятливі погодні умови зберігатимуться впродовж всього дня 8 січня. 9 січня опади не спостерігаються, лише мінусова температура. Учасники дорожнього руху, просимо Вас враховувати погодні умови та бути особливо уважними за кермом. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху. Надавайте пріоритет у русі снігоприбиральній техніці“, – закликали мешканців області у Службі.

Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь на цілодобову гарячу лінію за телефоном +38 067 400 60 80.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x