Холодна погода в Одеській області триватиме до кінця тижня

0 коментарів 124659 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Негода, яка розпочалась ввечері 7 січня, вируватиме регіоном до найближчих вихідних. Тож очікувати на потепління та підняття стовпчика термометру вгору не варто. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Гідрометцентр Чорного та Азовського морів. 


Як повідомили синоптики, протягом наступних 5 діб на Одещині та вздовж морського узбережжя очікуються опади та мороз. Зокрема сьогодні, 9 січня, місцями може бути значний сніг, навіть хуртовина.

10 – 12 січня місцями прогнозують невеликі опади, і лише 13 січня мине без істотних опадів. У той же час, ожеледиця на дорогах області протримається до 12 січня.Щодо вітру, то він не стихатиме – очікують 9-14 м/с з поривами до 15-20 м/с. Весь тиждень буде морозним, температура вночі досягатиме 9-14° морозу. Денні температури коливатимуться від 4-9° морозу.

Лише 10 та 11 січня за прогнозами синоптиків буде дещо тепліше: вночі очікується 3-8° морозу, вдень до 6° морозу. Температура морської води становитиме 6-7°, а також спостерігатиметься значне хвилювання моря.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x