Дитсадок в Березине отримав нове обладнання та меблі

0 коментарів 10287 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одночасно з проведенням капітального ремонту Березинського дитячого садка керівництво Тарутинської селищної ради працювало над питанням про технічне оснащення та обладнання меблями дошкільного закладу. Нещодавно ця проблема була вирішена, а допоміг в цьому керівництву громади благодійний фонд “Духовне відродження м. Одеси”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


Звернення з проханням посприяти у придбанні необхідного оснащення для дитячого садочка було направлено від ради до керівництва благодійного фонду. І благодійники пішли назустріч: гуманітарна допомога вже надійшла до громади.

Зокрема, БФ «Духовне відродження м.Одеси» передав для дитячого садка: візки кухонні, підставки для умивальників, підставки для рушників, лавки взуттєві, табуретки, стелажі, столи.

Щиро дякуємо благодійному фонду за підтримку Тарутинської громади, за те, що  допомагаєте  створити сучасні, комфортні  та  естетично привабливі  умови для  перебування та розвитку  дітей  у  дошкільному  закладі“, – висловили слова вдячності у селищній раді.

Дитсадок в Березине отримав нове обладнання та меблі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x