В Сараті школярі з уразливих категорій отримали гаджети для навчання

0 коментарів 20979 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відсьогодні, 17 січня, певні учні Саратського ліцею почали отримувати планшети, необхідні для навчання під час ускладнень в очному форматі навчання. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на директора Саратського ліцею Романа Ковшика.


Як зазначив очільник навчального закладу, завдяки плідній співпраці самого ліцею, управлінь освіти громади та області, а також спільно з Фундацією Олени Зеленської, керівництво ліцею розпочало процес видачі планшетів для учнів з вразливих категорій – тобто, техніку поступово  отримають усі ті, хто її потребує. Також він підкреслив, що цей інноваційний проєкт дозволить також вчителям ефективно організувати освітній процес під час складних умов.

Тепер наші діти матимуть можливість отримувати знання навіть під час віддаленого навчання. Нехай цей крок допоможе нашим учням розкрити свій потенціал та збагатити свої знання незалежно від життєвих обставин. Разом ми зможемо подолати всі труднощі та зробити навчання захоплюючим і доступним для кожного. Щиро дякуємо всім партнерам за їхню небайдужість та важливий внесок у розвиток освіти в нашому ліцеї та громаді“, – прокоментував директор ліцею.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x