Промисловий вилов риби на Дністрі та Дунаї у 2024-му: на Prozorro з’явилось понад 50 оголошень

0 коментарів 20034 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В електронній торговій системі Prozorro.Продажі опубліковані перші лоти на промисловий вилов риби у 2024 році. Усі вони стосуються ріки Дунай, пониззя ріки Дністер та Дністровського лиману. Про це, із посиланням на Державне агентство меліорації та рибного господарства України, повідомляє «Бессарабія INFORM».


25 грудня поточного року агентство опублікувало перші 53 оголошення про проведення аукціонів на промисловий вилов водних ресурсів у 2024 році в електронній системі. Зокрема йдеться про 30 лотів по р.Дунай та 23 лоти по пониззю р. Дністер та Дністровському лиману. Розігрування цих лотів відбудеться 4 січня 2024 року.

«Суб’єкти господарювання, які планують рибалити у промислових масштабах та задекларували право на це шляхом подання відповідної електронної декларації, можуть подати свої заявки на участь в аукціонних торгах до 20:00 3 січня 2024 року», ─ йдеться у повідомленні.

Як зазначили в агентстві, детальну інформацію про лоти, дати проведення аукціонів, стартові ціни лотів, розміри гарантійних внесків, обсяги та види водних біоресурсів, знаряддя лову тощо можна переглянути за посиланням.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x