Голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко обговорив співпрацю із представниками Третьої окремої штурмової бригади

0 коментарів 17145 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 20 грудня, голова Болградської Регіональної військової адміністрації Михайло Шарафаненко провів конструктивну робочу зустріч із керівником відділу цивільно-військового співробітництва Третьої окремої штурмової бригади, Вадимом Кудіяровим. Метою зустрічі було обговорення питань взаємодії між органами місцевого самоврядування та військовим підрозділом.


На зустрічі також були присутні перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан та перший заступник міського голови Андрій Гарвалов. Під час обговорення вони зосередились на питаннях кадрового забезпечення та забезпечення матеріально-технічної бази військового підрозділу.

Керівник відділу ЦВС Вадим Кудіяров підкреслив важливість підтримки Третьої окремої штурмової бригади, яка вже взяла участь у звільненні територій в районі Бахмута, під час Херсонської кампанії та звільнення Київщини. Він висловив упевненість у необхідності спільної роботи для досягнення спільної мети.

Третя окрема штурмова бригада, заснована першим командиром полку “Азов” Андрієм Білецьким, є добровольчим підрозділом, який виник у перші дні повномасштабного вторгнення. Наразі бригада продовжує набір добровольців, включаючи можливість переведення військовослужбовців з інших частин.

Голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко висловив переконаність у необхідності єднання цивільного і військового секторів для досягнення перемоги. Зазначивши важливість підтримки воїнів, він також додав, що спільні зусилля дозволять ефективно реагувати на виклики майбутнього.

На заключному етапі зустрічі вирішено розпочати інформаційну кампанію в Болградському районі щодо набору до Третьої окремої штурмової бригади. Запрошено громадян взяти участь у тестовому тижні та реєструватися онлайн або проходити співбесіду та тестування на фізичну підготовку в рекрутингових центрах у Києві, Дніпрі чи Львові.

Голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко обговорив співпрацю із представниками Третьої окремої штурмової бригади

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x