Знову не вдалося: чергове пленарне засідання сесії Сергіївської селищної ради не відбулося

0 коментарів 19116 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Перенесене на сьогодні засідання сесії Сергіївської громади знову не відбулося. Про причини чергового зриву пленарного засідання розповість «Бессарабія INFORM».


Як «БІ» повідомляла раніше, після проведення групою депутатів сесії без голови, очільник громади своєю чергою видав розпорядження, в якому призначив засідання на 14 листопада.

Напевно, через те, що того дня Білгород-Дністровський район відвідав начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, дату пленарного засідання довелося змінити, оскільки Сергіївський голова Анатолій Чередниченко брав участь у зустрічі з очільником області.

Тож на сайті громади з’явилось розпорядження про перенесення засідання сорок дев’ятої чергової сесії на 16 листопада. Проте й сьогодні провести її не вдалося. Причиною стала відсутність кворуму.

Офіційно вже оприлюднили розпорядження Анатолія Чередниченка, в якому йдеться: «У зв’язку з відсутністю кворуму для відкриття пленарного засідання сорок дев’ятої чергової сесії Сергіївської селищної ради, запланованого на 16 листопада 2023 року, пленарне засідання  вважати таким, що не відбулося».

Судячи з усього, група депутатів, яка «справилась» і без голови ради 9 листопада, не має наміру відвідувати пленарні засідання, скликані А.Чередниченком. Відкритим залишається питання, як надалі відбуватиметься робота очільника селищної ради з депутатським корпусом.

Знову не вдалося: чергове пленарне засідання сесії Сергіївської селищної ради не відбулося

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x