Судячи з розгортання подій, у Сергіївській громаді проводитимуть сесії щотижня

0 коментарів 24651 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Сергіївській селищній раді не на жарт розгортається протистояння між головою та частиною депутатського корпусу. Поки одні провели «цікаву» сесію за відсутності очільника громади, він у свою чергу видає розпорядження про іншу. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Нагадаємо, вже декілька разів поспіль селищний голова Анатолій Чередниченко намагався провести пленарне засідання, але щоразу цього зробити не вдавалося. У вівторок, 7 листопада, довелося оголосити перерву через проведення слідчих дій працівниками СБУ, про що «БІ» розповідала раніше. Вчора ж, 9 листопада, сесія таки відбулася, проте її правомірність під великим питанням, адже голова на засіданні не був присутнім.

Сьогодні ж, 10 листопада, на офіційному сайті громади з’явилось розпорядження Анатолія Чередниченка, в якому дату пленарного засідання перенесено на 14 листопада.

Чи планують відвідати сесію депутати, які вчора вже «розглянули» питання порядку денного, чи вдасться голові громади зібрати кворум та належно провести пленарне засідання, ─ про все це «БІ» розповість у наступних матеріалах.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x