В школі Суворівської громади ремонт котлів на твердому паливі обійшовся майже в 900 тисяч гривень

0 коментарів 18684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Постійне зростання цін на енергоресурси висуває на перше місце пріоритетність заходів щодо впровадження енергозберігаючих технологій та пошуку альтернативних джерел енергії. Не менш актуальним є проведення капітальних ремонтів та поліпшення матеріально-технічної бази закладів, які мають велике значення для мешканців Суворовської селищної ради. Нещодавно проведений ремонт у навчальному закладі села Старі Трояни тому приклад. Окрім того, відремонтоване обладнання дозволить економити кошти. Про це розповідає “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Старотроянівський заклад загальної середньої освіти.


Як зазначають у громаді, вже давно головною проблемою енергозаощадження в Старотроянівському ЗЗСО була застарілість котлів. Щоб вирішити цю проблему, керівництво Суворівської селищної ради вирішило провести у школі капітальний ремонт по заміні твердопаливних котлів. Вартість проведення робіт склала 877 277 грн.

Котли потужні й економічні. Вугілля і дрова підходять будь-які. Тепер, коли твердопаливний котел діє, ми відзначаємо й ще одну корисну рису: він дозволить у майбутньому суттєво заощаджувати шляхом переведення на альтернативне паливо. Це дасть значну економію коштів. Дякуємо голові Босікевичу О.Є., в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Арабаджі Л.Д. та всьому депутатському корпусу Суворовської селищної ради за турботу про наших дітей та наш колектив!“, – відзначили у педагогічному колективі навчального закладу села Старі Трояни.

В школі Суворівської громади ремонт котлів на твердому паливі обійшовся майже в 900 тисяч гривень
В школі Суворівської громади ремонт котлів на твердому паливі обійшовся майже в 900 тисяч гривень
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x