В Ізмаїлі найближчу добу очікується погіршення погодних умов

0 коментарів 30780 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі найближчу добу, з 17 по 18 листопада, очікується погіршення погодних умов. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Андрія Абрамченка.


За інформацією Дунайської гідрометобсерваторії, упродовж доби, починаючи з дев’ятої години вечора 17 листопада до дев’ятої години вечора 18 листопада, очікуються опади у вигляді дощу. Вітряна активність також буде високою: вдень очікуються пориви південно-східного вітру 15-17 метрів за секунду та північно-східного в межах 18-23 метрів за секунду, з посиленням швидкості до 25 метрів за секунду ввечері.

Прохання всіх мешканців та гостей міста приділити увагу цьому оголошенню та дотримуватись наступних безпечних заходів:

  1. Утримання від відвідування лісових зон та парків: просимо утриматися від прогулянок в лісах та парках під час негоди.
  2. Уникання знаходження під деревами: зокрема утримуйте від себе та ваших автотранспортних засобів відстань від дерев, оскільки існує ризик падіння гілок чи дерев за сильного вітру.
  3. Під час шквального вітру: рекомендуємо утримуватися від перебування на вулицях, де можуть бути об’єкти, потенційно небезпечні при поривах вітру.
  4. Безпека на дорозі: водіям рекомендуємо бути особливо обережними на дорогах, уникати руху під час сильного вітру та слідкувати за можливими обмеженнями руху.

Ми закликаємо всіх громадян дотримуватися цих порад та бути обережними. Бережіть себе та інших, допомагайте один одному у складних ситуаціях. Бажаємо вам безпеки та добробуту!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x