На Ізмаїльщині проводять роботу з відновлення аварійних ділянок каналу Дунаю – результати обстежень

0 коментарів 25839 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 16 листопада, під егідою робочої групи з оцінки та актування технічного стану захисних дамб та берегоукріплень на річці Дунай, відбулося попереднє обстеження аварійних ділянок на каналі “Скунда”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську держадміністрацію.


Нагадаємо, зазначені ділянки розташовані на відстані 108 км та 97 км від витоку річки Дунай. У роботі обстеження взяли участь високопосадові представники державних органів та місцевої влади, серед яких перший заступник Голови Держагентства меліорації та рибного господарства Тарас Кот, керівник Ізмаїльського управління водного господарства Панас Жечков, провідний інженер відділу ТЕБ ІУВГ Оксана Полякова, начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та екології Ізмаїльської районної держадміністрації Одеської області Ольга Мінюк та сільський голова Наталія Тодорова з Саф’янівської громади.

Метою цього заходу було визначення потенційних ризиків та небезпек, пов’язаних із станом інфраструктури каналу “Скунда”, та розробка заходів для їх нейтралізації. Під час обстеження були оцінені технічний стан дамб, стін та інших інженерних конструкцій.

За результатами обстеження було виявлено певні недоліки в стані інфраструктури, які вимагають невідкладних заходів. Державні органи та місцева влада заявили про готовність сприяти і активно залучати ресурси для вирішення виниклих проблем та забезпечення стабільності в роботі інфраструктури водосховища. Спільні зусилля національних та регіональних влад дозволять запобігти можливим аварійним ситуаціям та зберегти водні ресурси регіону.

На Ізмаїльщині проводять роботу з відновлення аварійних ділянок каналу Дунаю - результати обстежень

На Ізмаїльщині проводять роботу з відновлення аварійних ділянок каналу Дунаю - результати обстежень

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x