У школах Одещини стартує конкурс малюнку під гаслом “Ніхто не вірить у нашу перемогу так, як я”

0 коментарів 60318 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З наступної п’ятниці, 1 грудня, за ініціативи Одеської обласної адміністрації у всіх школах Одещини розпочнеться конкурс малюнку серед учнів двох вікових категорій: 1-5 класи та 6-11 класи. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську ОВА.


Перший етап конкурсу заплановано розпочати до 15 грудня. Кожна школа проведе власний шкільний етап, на якому обере найкращі малюнки в обох вікових категоріях. Найкращі роботи – по 10 від кожної вікової групи – будуть надіслані до районного етапу до 20 грудня. На цьому етапі кожен район проведе відбір і визначить 15 найталановитіших молодих художників в обох вікових групах.

Дуже важливий момент конкурсу відбудеться в день Різдва за Юліанським календарем – 25 грудня. Журі оголосить імена 20 фіналістів, які продовжать змагатися за перемогу у другому етапі.

Другий етап конкурсу відбудеться у вигляді майстер-класів під керівництвом кращих митців Одещини, що стане унікальною можливістю для юних талантів поглибити свої навички та отримати цінні поради від професіоналів.

Після завершення тренінгів фіналістам буде запропоновано створити ще одну роботу, яка подасть їхнє творче бачення під темою конкурсу. Серед цих робіт буде визначено переможців, імена яких оголосять 22 січня 2024 року – у день Соборності України.

Цей захід має на меті підтримати та розвивати творчий потенціал молоді, підкреслити важливість віри у власні сили та перемогу. Участь у конкурсі – це не лише можливість виразити себе через мистецтво, а й шанс отримати визнання та підтримку для майбутнього розвитку таланту.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x